• ‘Eerlijke, heldere en toegankelijke juridische bijstand. Wij gaan voor een adequate aanpak van uw geschil.’

    Willems van Bladel Advocaten

Advocaten Den Bosch

Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij verlenen rechtshulp aan zakelijke en particuliere cliënten in de gehele regio, waaronder ook Rosmalen, Vlijmen, Heusden, Drunen, Haarsteeg en Vught. Bij ons advocatenkantoor zijn uiteraard ook nieuwe cliënten van buiten de regio ‘s-Hertogenbosch welkom. Binnen het kantoor, gevestigd op “De Rietvelden” aan de rand van het centrum van Den Bosch zijn 3 advocaten en 1 juridisch medewerkster werkzaam. De dagelijkse rechtspraktijk wordt uitgevoerd door mr. Roland Willems, mr. Jorg van Bladel en mr. Indy de Gram.

mr. R.P.V.W. Willems

mr. R.P.V.W. Willems

Advocaat / Partner

De algemene civielrechtelijke praktijk wordt door Roland uitgeoefend. Hij is als met name actief op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht. Daarnaast heeft Roland een bijzondere interesse in het strafrecht.

mr. J.C.M. van Bladel

mr. J.C.M. van Bladel

Advocaat / Partner

Jorg houdt zich bezig met de algemene praktijk, met name op het gebied van aansprakelijkheidsrecht waaronder letselschade, ondernemingsrecht waaronder faillissementszaken, arbeidsrecht en bestuursrecht is hij thuis.

mr. I. de Gram

mr. I. de Gram

Advocaat

Indy is breed georiënteerd en richt zich op de algemene praktijk. Met name op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het verbintenissenrecht is hij thuis. Ook heeft hij de nodige expertise in het opstellen en beoordelen van contracten.

Maureen

Maureen

Juridisch medewerkster

Maureen is de onmisbare schakel tussen onze cliënten en de advocaten.


Werkwijze en tarieven

Eerlijke, heldere en toegankelijke juridische bijstand

We hanteren een informele werkwijze tegen heldere tarieven. Wij verrichten onze werkzaamheden als advocaat ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

Samenwerking met de Raad voor Rechtsbijstand

Willems van Bladel Advocaten in Den Bosch neemt deel aan de High Trust regeling van de Raad voor Rechtsbijstand.


Advocatenkantoor in Den Bosch

Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een langdurig geschil te voorkomen. Kan er door geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen alsdan goed van pas.