• ‘Roland is een betrokken advocaat die veel waarde hecht aan de belangen van zijn cliënten. Hij is gedreven en gaat voor het beste resultaat voor zijn klanten.’

    Willems van Bladel Advocaten

mr. R.P.V.W. Willems

Advocaat in Den Bosch

Mr. Roland Willems studeerde Nederlands recht aan Tilburg University. Gaandeweg zijn studie is hij werkzaam geweest bij de Rechtswinkel te Best. Voorts heeft Roland een studentenstage gevolgd bij een groot advocatenkantoor in Eindhoven.

Na zijn afstuderen heeft Roland bewust voor de advocatuur gekozen. Hij is begonnen op een kantoor in Helmond. In januari 2007 is hij door de rechtbank beëdigd als advocaat. In 2014 heeft Roland besloten om samen met mr. Jorg van Bladel een advocatenkantoor te starten in Den Bosch.

Rechtsgebieden

De algemene civielrechtelijke praktijk wordt door Roland uitgeoefend. Met name op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht is hij actief. Daarnaast heeft Roland een bijzondere interesse in het strafrecht.

Betrokken advocaat

Goed contact en gedreven voor het beste resultaat

Roland is een betrokken advocaat die veel waarde hecht aan de belangen van zijn cliënten. Hij is gedreven en gaat voor het beste resultaat voor zijn klanten. Goed contact met zijn cliënten heeft Roland ook hoog in het vaandel staan, wat inmiddels heeft geresulteerd in een vaste klantenkring.

In zijn vrije tijd toont Roland zijn maatschappelijke betrokkenheid door het bekleden van enkele bestuursfuncties. Daarnaast slaat hij graag een balletje op de golfbaan.

mr. R.P.V.W. Willems

Roland Willems

Advocaat / Partner

Juridische ondersteuning nodig?

Stel uw vraag aan advocaat Roland Willems