• Willems van Bladel Advocaten streeft naar een toegankelijke, kwalitatief goede en betaalbare juridische dienstverlening.

    Vrouwe Justitia | Willems van Bladel advocaten

Tarief advocaat in Den Bosch

Vanuit de overtuiging dat juridische bijstand voor iedereen toegankelijk moet zijn, verricht Willems van Bladel Advocaten haar werkzaamheden naast het gebruikelijke uurtarief ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het midden- en kleinbedrijf gebruik te maken van een abonnement. Hieronder vindt u enkele verwijzingen naar verschillende situaties die van toepassing zijn op de tarieven van ons kantoor.

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitbetaald.


Advocatenkantoor in Den Bosch

Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een langdurig geschil te voorkomen. Kan er door ons als advocaat geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat goed van pas.