Strafrechtadvocaat in Den Bosch

Strafrecht is een ruim begrip en veelomvattend. Wanneer u in een strafzaak betrokken bent geraakt, kan dat verregaande gevolgen hebben. Het is dan ook belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op het gebied van strafrecht. Met veel ervaring op velerlei praktijkgebieden van het strafrecht kan een strafrecht advocaat van Willems van Bladel Advocaten u deskundige bijstand verlenen.

Doortastend, gedreven en betrokken

Willems van Bladel Advocaten heeft gedreven advocaten in huis met veel ervaring op velerlei praktijkgebieden van het strafrecht. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Willems van Bladel Advocaten kan u bijstaan tijdens een:

  • Officierszitting
  • TOM-zitting
  • Zitting politierechter
  • Zitting meervoudige strafkamer in eerste aanleg en hoger beroep
  • Strafpiket
  • Vordering schadevergoeding als benadeelde

Tevens kunnen wij namens u een klaagschrift en/of bezwaarschrift indienen indien uw rijbewijs is ingevorderd of indien er goederen in beslag zijn genomen. Voor meer informatie omtrent strafvervolging verwijzen wij u naar de website van het Openbaar Ministerie.

  • Gerechtsgebouw te 's-Hertogenbosch | Willems van Bladel advocaten

Een oplossing voor problemen rondom strafrecht

Bij Willems van Bladel Advocaten in Den Bosch helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van strafrecht. Het oplossen van geschillen staat bij ons op één. Wat we nog liever zien, is dat we juridische problemen in een voorfase tackelen zodat daarmee een langdurige strafzaak wordt voorkomen.

Strafzaak of strafbeschikking in Den Bosch?

Heeft u een strafzaak of heeft u een strafbeschikking ontvangen, en zoekt u een advocaat in Den Bosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen omtrent strafrecht. Bijvoorbeeld wanneer uw rijbewijs ingevorderd is of er goederen in beslag genomen zijn. Maar ook wanneer u juridische bijstand tijdens een strafzitting in de rechtbank nodig heeft.

Neem voor een advocaat gespecialiseerd in strafrecht contact op via telefoonnummer 073-7470406 of stuur een e-mail naar info@wvbadvocaten.nl

Buiten kantoortijden behoefte aan gedegen advies over strafrecht?

Laat dan via het formulier uw contactgegevens achter. Een strafrecht advocaat belt u dan zo spoedig mogelijk terug. Voor specifiekere vragen over het strafrecht of een strafzaak kunt u het beste gebruik maken van het contactformulier.

Wij nemen graag contact met u op

7 + 1 = ?