Ondernemingsrecht advocaat Den Bosch

Als ondernemer doet u er alles aan om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Toch kan het gebeuren, door welke omstandigheid dan ook, dat uw bedrijf te maken krijgt met juridische vraagstukken. Op deze momenten heeft u als ondernemer behoefte aan een ondernemingsrecht advocaat die u slagvaardig en vakkundig ondersteunt.

Wat is ondernemingsrecht?

Het ondernemingsrecht is onderdeel van het privaatrecht en is te verdelen in rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht. Een veelomvattend gebied, waarbinnen onze advocaten u kunnen bijstaan in alle juridische aspecten die komen kijken bij het runnen van een bedrijf. Met gedegen juridisch advies van een ondernemingsrecht advocaat heeft u uw zaken goed op orde. En komt u onverwachts terecht in zwaar weer door een conflict met een concurrent of problemen met vergunningen of de fiscus, dan staan wij u terzijde.

Wij kunnen u van dienst zijn op de navolgende punten:


Advocaat nodig bij ondernemings kwesties?

Bij Willems Van Bladel Advocaten in Den Bosch helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van ondernemingsrecht. Het oplossen van geschillen staat bij ons op één. Wat we nog liever zien, is dat we juridische problemen in een voorfase tackelen zodat daarmee een langdurig geschil wordt voorkomen.

Ondernemingsrecht advocaat in Den Bosch

Bent u ondernemer en heeft u juridische ondersteuning nodig bij uw bedrijfsvoering? Wilt u het intellectuele eigendom goed geregeld hebben, uw contracten of algemene voorwaarden laten doorlichten of een bestuurder aansprakelijk stellen? Of heeft u andere vragen over het ondernemingsrecht?

Willems van Bladel Advocaten in Den Bosch heeft gedreven advocaten in huis voor wie het ondernemingsrecht dagelijkse praktijk is. Neemt u vrijblijvend contact op met ons. U kunt ons kantoor in ’s-Hertogenbosch direct bereiken via telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail op info@wvbadvocaten.nl.

Buiten kantoortijden of teruggebeld worden door een advocaat ondernemingsrecht?

Laat dan via het formulier uw contactgegevens achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Voor specifiekere vragen over ondernemingsrecht kunt u het beste gebruik maken van het contactformulier.

Wij nemen graag contact met u op

0 + 2 = ?