• Letselschade | Willems van Bladel advocaten

Letselschade advocaat in Den Bosch

Letselschade is een ruim begrip en veelomvattend. Wanneer u een arbeids- of verkeersongeval overkomt, of er een geschil met uw verzekeraar ontstaat kan dat verregaande gevolgen hebben. Het is dan ook belangrijk dat u zich laat bijstaan door een deskundige specialist of letselschade advocaat. Willems Van Bladel Advocaten in Den Bosch staat u graag bij op het gebied van:

Kosten letselschade advocaat worden veelal volledig vergoed

Wat veel mensen niet weten is dat bij letselschade de rechtsbijstand van een advocaat in veel gevallen gratis is. Immers, indien de aansprakelijkheid is erkend is het de veroorzaker van het ongeval of de aansprakelijke verzekeraar die onze factuur moet voldoen. Dat betekent dat u ons altijd vrijblijvend uw vragen kunt stellen en ons kunt inschakelen om uw letselschade af te laten wikkelen. Het kost u immers niets en op deze wijze is onze onafhankelijkheid gegarandeerd. Meer informatie op het gebied van letselschade en de afwikkeling van personenenschade kunt u vinden op de site van De Letselschade Raad.

Een goede oplossing bij letselschade

Een arbeids– of verkeersongeval, of zelfs een misdrijf is op zichzelf al vervelend genoeg, zeker wanneer er sprake is van letsel. Als slachtoffer zit u dan niet te wachten op alles wat dit met zich mee brengt. Op zo’n moment bent u gebaat bij een advocaat die de rompslomp rondom uw letselschade uit handen neemt en voor u aan de slag gaat. Zo kunt u zich richten op uw herstel, terwijl wij ons inspannen voor een goede schaderegeling.

Letselschade opgelopen en wilt u een advocaat inschakelen?

Zoekt u een een letselschade advocaat in ‘s-Hertogenbosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij uw juridische vragen omtrent aansprakelijkheid bij letselschade.

U bereikt ons op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail op info@wvbadvocaten.nl

Juridische hulp bij letselschade? U kunt uw zaak ook aanmelden via WhatsApp 06 – 214 23 554

Wij nemen graag contact met u op

Buiten kantoortijden contact met een letselschade advocaat?

Laat dan via het formulier uw contactgegevens achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Voor specifiekere vragen over letselschade kunt u het beste gebruik maken van het contactformulier of door deze telefonisch aan ons stellen.