Advocaat nodig bij letselschade en aansprakelijkheidsrecht?

Letselschade / personenschade is een ruim begrip en veelomvattend. Wanneer u een arbeids– of verkeersongeval overkomt, of er een geschil met uw verzekeraar ontstaat kan dat verregaande gevolgen hebben. Het is dan ook belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

Doortastend, gedreven en betrokken

Willems van Bladel Advocaten heeft gedreven advocaten in huis voor wie aansprakelijkheidsrecht dagelijkse praktijk is. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Willems van Bladel Advocaten kan u bijstaan op de volgende gebieden:


Een oplossing voor problemen rondom aansprakelijkheid

Bij Willems van Bladel Advocaten helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van aansprakelijkheid. Weigert de verzekeraar bijvoorbeeld om uw letselschade uit te keren, of bent u zelf aansprakelijk gesteld? In dergelijke situaties is gedegen advies van een advocaat gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht vanzelfsprekend onontbeerlijk.

Advies nodig bij aansprakelijkheidsrecht of letselschade?

Zoekt u een advocaat in ‘s-Hertogenbosch gespecialiseerd in aansprakelijkheid? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen over aansprakelijkheidsrecht, of wanneer u dringend juridisch advies nodig heeft wanneer u letselschade heeft opgelopen tijdens uw werk, bij een verkeersongeval, het sporten of letselschade als gevolg van geweld.

U bereikt ons op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail op info@wvbadvocaten.nl

Buiten kantoortijden contact met een advocaat aansprakelijkheidsrecht?

Laat dan via het formulier uw contactgegevens achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Voor specifiekere vragen over aansprakelijkheid of letselschade kunt u het beste gebruik maken van het contactformulier.

Wij nemen graag contact met u op