• ‘Vroeg of laat krijgt u te maken met de overheid. Grote en vaak logge instanties waar u als particulier of ondernemer vaak geen voet tussen de deur krijgt. Juridische bijstand van een advocaat gespecialiseerd in bestuursrecht is dan vaak onontbeerlijk.’

    Ik heb een geschil met de overheidMaak kennis met Indy de Gram
    Vrouwe Justitia overheidsaansprakelijkheid | Willems van Bladel advocaten

Bestuursrecht advocaat Den Bosch

Vroeg of laat krijgt u te maken met de overheid. Grote en vaak logge instanties waar u als particulier of ondernemer vaak geen voet tussen de deur krijgt.

Doortastend, gedreven en betrokken

Willems van Bladel Advocaten heeft gedreven advocaten in huis voor wie bestuursrecht dagelijkse praktijk is. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Wij kunnen u daarbij ondersteunen,

door het indienen van een bezwaarschrift en/of beroepschrift tegen overheidsbesluiten inzake:

  • Ruimtelijk bestuursrecht
  • Aanvraag vergunningen
  • Bijstandsuitkering (WWB)
  • Werkloosheidsuitkering (WW)
  • Arbeidsongeschiktheidsuitkering (WAO / WIA)
  • Overige sociale zekerheidswetten

Problemen met een overheidsinstantie of gemeente?

Bij Willems van Bladel Advocaten helpen wij u graag bij juridische problemen op het gebied van bestuursrecht. Veelal is er sprake van een situatie waarbij men in de knel komt met overheidsinstanties waar u geen voet tussen de deur krijgt. Tijdige inschakeling van een bestuursrecht advocaat is daarbij onontbeerlijk, omdat daarmee vaak een langdurig en slepend geschil kan worden voorkomen.

Bestuursrecht advocaat in Den Bosch nodig?

Zoekt u een bestuursrecht advocaat in ‘s-Hertogenbosch? Willems van Bladel Advocaten staat u graag vrijblijvend te woord bij juridische vragen over bestuursrecht.

U bereikt ons op telefoonnummer 073-7470406 of per e-mail op info@wvbadvocaten.nl

Contact buiten kantoortijden, of teruggebeld worden?

Laat dan via het formulier uw contactgegevens achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Wilt u direct het juridische probleem aan ons voorleggen, maakt u dan gebruik van het contactformulier.

Wij nemen graag contact met u op

5 + 2 = ?