• Vrouwe Justitia overheidsaansprakelijkheid | Willems van Bladel advocaten

Medische fouten

Jaarlijks maken artsen wel meer dan 30.000 keer vermijdbare medische fouten, wat grote gevolgen kan hebben voor uw gezondheid. Als het resultaat van een behandeling anders is dan wat verwacht had mogen worden, dan is er vaak een medische fout gemaakt en is de arts aansprakelijk. Wanneer u niet bent geïnformeerd over de behandeling en de risico’s daarvan, kan de arts aansprakelijk zijn als de risico’s bij u optreden en u – als u dit van te voren had geweten – niet zou hebben ingestemd met de behandeling.

Namens u kunnen wij het medisch dossier opvragen en deze laten beoordelen door een betrouwbaar medisch adviseur. De Raad van Rechtsbijstand geeft subsidie voor dit gratis advies. Daarna weet u of u recht heeft op schadevergoeding voor de gemaakte medische fouten. De advocaten van Willems Van Bladel Advocaten in Den Bosch zullen zorgen voor een definitieve afwikkeling en een maximale vergoeding voor u.

Heeft u vragen over het aansprakelijkheidsrecht? Of heeft u op een andere manier letsel opgelopen, door de schuld van een ander? Neem dan direct contact op met Willems van Bladel Advocaten.

Wij nemen ook graag contact met u op

0 + 2 = ?