Mr R.P.V.W. (Roland) Willems

Erfrecht advocaat in Den Bosch

Mr Roland Willems studeerde Nederlands recht aan Tilburg University. Gaandeweg zijn studie is hij werkzaam geweest bij de Rechtswinkel te Best. Voorts heeft Roland een studentenstage gevolgd bij een groot advocatenkantoor in Eindhoven.

Na zijn afstuderen heeft Roland bewust voor de advocatuur gekozen. Hij is begonnen op een kantoor in Helmond. In januari 2007 is hij door de rechtbank beëdigd als advocaat. In 2014 heeft Roland besloten om samen met mr Jorg van Bladel een advocatenkantoor te starten in Den Bosch. De praktijk van mr Jorg van Bladel is inmiddels overgenomen door mr Indy de Gram.

Rechtsgebieden

De algemene civielrechtelijke praktijk wordt door Roland uitgeoefend. Met name op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, erfrecht en personen- en familierecht is hij actief. Daarnaast heeft Roland een bijzondere interesse in het strafrecht.

Roland heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden ‘algemene (civiele) praktijk’ en ‘strafrecht’ geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Betrokken advocaat

Goed contact en gedreven voor het beste resultaat

Roland is een betrokken erfrecht advocaat die veel waarde hecht aan de belangen van zijn cliënten. Hij is gedreven en gaat voor het beste resultaat voor zijn klanten. Goed contact met zijn cliënten heeft Roland ook hoog in het vaandel staan, wat inmiddels heeft geresulteerd in een vaste klantenkring.

In zijn vrije tijd toont Roland zijn maatschappelijke betrokkenheid door het bekleden van enkele bestuursfuncties. Daarnaast slaat hij graag een balletje op de golfbaan.

mr. Roland Willems

Roland Willems

Erfrecht advocaat in Den Bosch

Juridisch advies bij erfrecht?

Stel uw vraag aan advocaat mr Roland Willems

0 + 4 = ?