• ‘Een praktische insteek, dat is wat Jorg als advocaat voor ogen heeft. Wat voor geschil het ook betreft, Jorg heeft vrijwel altijd een oplossing binnen handbereik.’

    Willems van Bladel Advocaten

mr. J.C.M. van Bladel

Advocaat in Den Bosch

Mr. Jorg van Bladel is geboren en opgegroeid in Haarsteeg en heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarvoor heeft hij de studie Management Economie en Recht afgerond. Gedurende zijn studie is hij werkzaam geweest op de juridische afdeling van de gemeente Heusden.

Na ruim 7 jaar binnen hetzelfde advocatenkantoor werkzaam te zijn geweest was het voor de zoon van een ondernemer in 2014 tijd voor een nieuwe stap, de oprichting van een eigen advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Rechtsgebieden

Jorg houdt zich bezig met de algemene praktijk, met name op het gebied van aansprakelijkheidsrecht waaronder letselschade, ondernemingsrecht waaronder faillissementszaken, arbeidsrecht en bestuursrecht is hij thuis.

Praktische insteek

Gedreven, voor een praktische en goede oplossing van uw geschil

Een praktische insteek, dat is wat Jorg als advocaat voor ogen heeft. Wat voor geschil het ook betreft, Jorg heeft vrijwel altijd een oplossing binnen handbereik. Kan er geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schroomt Jorg niet om te procederen. Zijn proceservaring en doorzettingsvermogen komen dan eveneens van pas.

Na in het verleden intensief de wielersport te hebben beoefend, sport Jorg in zijn vrije tijd nog steeds graag. Verder is hij op verschillende gebieden maatschappelijk actief. Zo neemt hij onder andere deel aan het juridisch spreekuur voor burgers binnen de gemeente Heusden.

Laatste bijdragen van Jorg van Bladel

mr. J.C.M. van Bladel

Jorg van Bladel

Advocaat / Partner

Juridische ondersteuning nodig?

Stel uw vraag aan advocaat Jorg van Bladel